ZESOI, FER - ak. god. 2004/05, prof. dr. sc. B. Jeren, mr. sc. P. Pale

Podatkovni višemedijski prijenos i računalne mreže  
Važne napomene 

Svi materijali s predavanja, pripreme i rezultati vježbi, seminarski radovi svih generacija studenata te sva komunikacija odvijat će se putem Interneta.

Od studenata se očekuje da redovito koriste elektroničku poštu kako bi pravovremeno bili obaviješteni o dopunama i izmjenama materijala, vježbi i rasporeda.

Istim načinom studenti će prijaviti i predati seminanrske radove, rezervirati termine vježbi i prijaviti ispit.

Konzultacije se obavljaju putem elektronicke pošte (PVPRM@zesoi.fer.hr) ili diskusijske grupe na web stranici te uživo uz najavu e-mailom.

Od studenata se očekuje da do svih materijala dolaze putem ove web stranice.

Naslovnica 
Plan nastave 
Predavanja 
Seminari 
Vježbe 
Studentski radovi 
Nastavnici 
Studenti 
Ispit 
Arhiva 

Aktualno 

4. i 5. vježbu potrebno je predati do 25.01.2005.!


Obavijesti

Usmeni ispit

Za termine usmenog ispita ćete se morati međusobno dogovoriti. Pošaljite mail na listu predmeta (pvprm-l@zesoi.fer.hr) s prijedlogom termina za usmeni ispit, pa ćemo zajedno isplanirati najpogodnije termine.

Službeni ispitni rokovi za 2.mjesec koje ćete prijaviti na studomatu su:

  • 04.02.
  • 21.02.

VAŽNO: Ne možete doći na ispit ako se prethodno niste dogovorili za termin putem mailing liste predmeta ili osobno s profesorom!

Opće informacije o predmetu

Opće informacije o predmetu Podatkovni višemedijski prijenos i računalne mreže. PVPRM je izborni predmet dodiplomskog studija i predaje se tijekom zimskog semestra studentima 5. godine (9. semestra). Svrha ovog predmeta je davanje opceg pregleda nad vrstama i svojstvima multimedijalnih podataka, njihovom kodiranju te zahtjevima na sustave za pohranu i prijenos.

Vrijeme i mjesto održavanja nastave

  • Laboratorijske vježbe održavaju se utorkom od 12h do 14h u TCR-u

    Studenti nisu obavezni prisustvovati laboratorijskim vježbama, ali ako doma nemaju uvjete za rad, imaju određena pitanja ili jednostavno žele sjediti u TCR dvorani, slobodno mogu doći :)

Komunikacija


Copyright - Zadnja izmjena: 12.01.2012 10:41:19 byKatarina Pavlović