Izbornik

Naslovna

Labosi

RSS seminar

O meni
O meni

Vlatka Paunović je rođena 1981 godine u Zagrebu gdje je završila osnovnu školu Vladimir Nazor. Računalima se počinje baviti već u osnovnoj školi kada uz svoje prvo računalo počinje izrađivati jednostavne programe. U sedmom razredu počinje samostalno sastavljati računala.

Nakon osnovne škole upisuje XV. Gimnaziju u Zagrebu na smjeru Informatika. U srednjoj školi se pridružuje ekipi koja izrađuje službene Web stranice XV. Gimnazije i ostvaruje sve potrebne kontakte u školi kako bi se Web učinio što boljim.

Završetkom srednje škole upisuje se na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Vrlo brzo potom postaje urednik studentskih Web stranica Studentskog računarskog kluba, a nedugo zatim i jedan od voditelja Kluba.

U studentskom klubu djeluje najviše u službi podrške korisnicima i organizaciji suradnje sa Fakultetom. Surađuje na projektima slanja SMS rezultata prijemnih ispita.

Uz rad u Studentskom računarskom klubu piše prvo za Web stranice stručnog časopisa Vidi, a nedugo zatim i objavljuje članke u svojoj stalnoj rubrici Sitnice u spomenutom časopisu.

Nakon rada u časopisu Vidi, prelazi u časopis Mobil gdje objavljuje članke o tehnologiji određivanja lokacije.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva prije godinu dana postaje glavni urednik sadržaja službenih Web stranica i ostvaruje dodatne kontakte sa upravom Fakulteta.

Uz rad na službenim stranicama, odgovara na mnoga pitanja studenata i djelatnika, ali i održava nekoliko vrlo uspješnih tečajeva o korištenju novog Weba CARNet-u, DNS službi CARNeta, članovima CARNetovih Referalnih centara, te drugima.

Uz računala privlači ju i radioamaterizam, a članica je Hrvatskog radioamaterskog saveza. Poslije godinu dana bavljenja radiogoniometrijom isključivo kao natjecateljica gdje osvaja nekoliko medalja za drugo i treće mjesto postaje članicom izvršnog odbora Kluba mladih tehničara - Dubrava. Organizacijom koja se bavi promicanjem tehničke kulture kod djece i mladih. Kao član Kluba sudjeluje u organizaciji nekoliko natjecanja iz radiogoniometrije i u izradi aplikacije za obradu rezultata natjecanja u radiogoniometriji.

Za sva pitanja javite se na: