Zmajček!!! Guba,kaj ne?
Pozdrav?


Pozdrav


Z E S O I , F E R Zagreb , Unska3

Podatkovni Višemedijski Prijenos
i Računalne MrežeOva stranica je nastala isključivo kao posljedica predmeta "Podatkovni Višemedijski Prijenos i Računalne mreže", te će kao takva sadržavati različite materijale i sadržaje vezane uz ovaj predmet.
To se prvenstveno odnosi na rezultate laboratorijskih vjezbi i seminar, ali je također moguč bilo kakav drugi sadržaj koji ima bilo kakove veze sa ovim predmetom (čitaj: ono što se Miro dosjeti).
No, kako bi večina pobjegla sa ovog site-a (naročito studenata) čim bi ugledala tekst tipa "laboratorijske vježbe", na ovoj če se stranici nalaziti razni drugi sadržaji koji če je nastojati učiniti što zanimljivijom, i dinamičnijom, i tako eventualno produžiti boravak ovdje.Rezultati laboratorijskih vježbi:

Seminarski rad:
Tema seminara je Dynamic HTML, ili krače DHTML. U kratkim crtama DHTML se može opisati kao alat koji omogučava Web dizajnerima da njihove stranice izgledaju puno dinamičnije i zanimljivije, te tako privuku veču pažnju onih koji je posječuju. U osnovi HTML povezuje JavaScript i CSS (Cascade Style Sheets) u jednu cjelinu, te kombinirajuči njihova svojstva donosi mnoge napredne mogučnosti pri izradi Web stranica.Ovdje su dane semo neke osnovne smjernice, kako bi se pokazala sama ideja i princip DHTML-a, ali za one koje ovo područje interesira više na kraju je dan popis linkova gdje se može nači mnogo više informacija.


Enter


A sada nešto sasvim drugačije...!!!

Ovaj link posvečen je Microsoftovim proizvodima...